<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3176792194332476809\x26blogName\x3dPetruv+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://petrgutweil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dcs\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrgutweil.blogspot.com/\x26vt\x3d-2152021035642015175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
pondělí 27. července 2009

Procházka po Paříži

Ráno vstáveme brzo a jdeme na snídani. Normálně moc nesnídáme ale tady vše moc dobrý a tak jsem všechno snědl. Taťuldas měl radost.
První věc. Vyrazit na Eiffelovku dokud tam nejsou moc lidi. Počasí nám i přeje, trošičku mrholí. Ostatní turisti budou zalezlí.
Cestou se dohadujeme jak na věž polezem. Je to jasný pěšky a do třetího patra výtahem, tam schody nevedou. No řeknu vám to je schodů. Ovšem výhled je nádherný. Byl to prostě náročný den. Ještě jsme vylezli na Vítězný oblouk, projeli se metrem bez řidiče. Jezdí to úplně samo. A koukali na běžný žicot pařížanů. Jsou to pohodoví lidé. Jenom je šílený jak jezdí. Na to by člověk potřeboval kameru a ne foťák:-). Prostě Paříž se musí vidět!



Trasa metra číslo 14. Nemá řidiče a jediná je trochu hezká.




Z Vítězného oblouku je krásný výhled.




Upně normální náměstí. Motorky jsou tu všude. Ostatně ve špičce se už do ulic nevejde jedinný auto.





3OO metrů nad zemí. Výš to nejde. Normálně se okolo nás udělal mrak ale dole bylo hezky.


1 Comments:

Blogger Iveta said...

Vy teda opravdu valite... tech novych zprav co tu mate! A fotky, uzasne!!! :) No prochazka po Parizi... to je fakt senzace... ja v Parizi nikdy nebyla :) mozna nekdy :) Opravdu vam zavidim.... ty fotky jsou k nezaplaceni... jen pokracuj Peto! Vyborny blog... opravdu... plny zprav, to ja.... fotka a hotovo :)Lidi si to holt musi domyslet :)

18. října 2009 v 4:13  

Okomentovat

<< Home