<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3176792194332476809\x26blogName\x3dPetruv+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://petrgutweil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dcs\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrgutweil.blogspot.com/\x26vt\x3d-2152021035642015175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
sobota 30. května 2009

Iveta a kluci II

Ano nastal dlouho očekávaný den. Jedeme za Ivetou a klukama do Rožnova pod Radhoštěm. Cesta celkem utekla i když jsme jeli skoro 5 hodin. Hrozně jsem se těšil. V Rožnově jsme si zavolali a společně vyrazili do takové restaurace s dětským hřištěm. Bylo to opravdu super. Jesse a Lucas jsou správný. Je s nimi stranda.
Přivezli jsme Ivetě ukázat poslední pohledy, které došly. A je jich opravdu hodně. Také bylo domluveno, že nás vyfotí. Ona je totiž výborná fotogravka. Je také moc hodná. A opravdu na závěr setkání jsme se vyfotili na kamenech. Bylo to zajímavý, nikdy předtím jsem se nefotil takto profesionálně. Místo plánovaných 2 hodin setkání jsme byli spolu 5 hodin a i ty utekli strašně rychle. Zamávali jsme si vyfotili poslední fotky a už jsme museli. Snad se s klukama ještě někdy uvidíme. Cesta domů byla delší, protože hodně pršelo.
Fotky mam zase z mobilu. Tatínek sice vezl s sebou foťák ale zapomněl na něj:-)


Lucy je spravnej co?







Lucas je taky užasnej. Je to obrovskej borec.




Tak to je můj tatínek a Iveta. Mimochodem ta mně naučila na blogu.



Příprava na focení. Neni to žádná sranda, různě musíte sedět nebo stát i třeba nepohodlně:-)








To je fotka co? Krásný ale neni ode mně. Je od http://www.lakeviewphotography.com/ Na odkaz se určitě podívejte, jsou tam nádhérný fotky!!



Tak už se musíme rozloučit, poslední fotky. Je mi najednou malinko smutno. Končí pěknej den. Ale určitě si ušetříme na letenky a uvidíme se:-))!









Nazdar kluci Buckovi. Péťa

1 Comments:

Blogger Iveta said...

No tak to budu nejake fotky od vas chtit :-) vypadam na nich docela dobre! :-) Uz jsem zapomnela, ze Peta je taky takovy fotoreporter. No dekujueme za navstevu a za zverejneni. Jinak rado se stalo. Taky jsem vam soupla uy neco na Pohlednice, tak mrknete az bude cas. Se mejte!

1. června 2009 v 21:38  

Okomentovat

<< Home