<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3176792194332476809\x26blogName\x3dPetruv+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://petrgutweil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dcs\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrgutweil.blogspot.com/\x26vt\x3d-2152021035642015175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
pátek 17. dubna 2009

Hokej

Byli jsme na hokeji. Zní to jednoduše ale až tak jednoduché to není. Taťuldas je pořád v práci a když ne tak má nějak málo času. Méně, než když jsem byl prcek. Ale vyšlo to a byli jsme na 5 finálovém utkání Slavie – Karlovy Vary. Slávia prohrávala na zápasy 1:3 a musela vyhrát. Jo ale zkuste sledovat hokej, když se pořád něco děje. Nejde prostě všechno sledovat. Kostku uprostřed, neuvěřitelnou choreografii Slavistických fanoušků a pak také hokej. Je to prostě takové ohromné divadlo, kde si nikdo neodechne ani o přestávce:-)

Mezi druhou a třetí třetinou mně táta vyfotil. Neměl foťák a tak jenom z mobilu. Mého mobilu. Mám lepší foťáček.

DSC00411 DSC00417


Když mně taťuldas fotil smál se, že mám na každé fotce colu. Oni tam nic jiného neměli, jenom pivo a colu. A pivo mi táta nechtěl koupit:-)





2 Comments:

Blogger Iveta said...

Neboj Peto, ja ti to pivo v Roznove koupim, nejak potajnu at tatka nevi :-) ale jen cucnout... zadne cele a pres slamku :-) anebo ti dam cucnout z meho :-) abychom to tvoje necerpali :-) Je to bezva ze te to bavi, ja na sporty moc nejsem ale tady to s fandenim uplne prhaneji, jsou vsichni obleceni v barvach domacich, nebo dresech. Jsem rada ze jste si spolu vyrazili, ja vim, je to tezke, taky porad pracuju ale aspon jsem se smrady doma... :-)

17. dubna 2009 v 14:53  
Blogger Unknown said...

Uz se tesim do Roznova cim dal vice:-) Tady se take hodne fandi, hodne lidi bylo zelenejch a druha pulka cervena:-) No a take par normalne oblecenych lidicek. Sranda byla, ze jsme fandili Slavii ale nejak se podarilo, ze jsme mneli lisky blizko fandu z Karlovych Varu:-)

17. dubna 2009 v 17:15  

Okomentovat

<< Home