<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3176792194332476809\x26blogName\x3dPetruv+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://petrgutweil.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dcs\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://petrgutweil.blogspot.com/\x26vt\x3d-2152021035642015175', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
pondělí 30. března 2009

Benedikt a Veronika

Béďa a Veronika jsou potkani. Co je na nich zajímavýho? Všechno. Hlavně to, že je máme dočasně doma. Jako na hotelu. Tatínek se usmíval, že prý nezná delší dobu než dočasnou. Ale tyto veliký myši jak jim říká se mu také líbí.




Něco o nich: Veronika je kluk ale když se narodil, mysleli, že je holka. Oba jsou neuveřitelně chytří. Už třikrát utekli z terária i když táta vyrobil. Ted nevím jak to popsat, prostě dekl. Co mě zaujalo, že mají uši jako lidi a přední packy jsou stejný jako naše ruce. A hlavně slyšej na zavolání.
Máme také kocoura a ten se na ně chodí koukat jako na televizi. Je zajímavý, že vylezou, když jde kocour okolo a dělaj rámus aby je slyšel.



Fotky nejsou moc hezký, protože myší kluci se neradi fotí.


A kdo je kdo? Světlej je Veronika a tmavší je Dominik.

2 Comments:

Blogger Iveta said...

Jee, vypadaji jak krecci, ty jsme taky meli jako decka. No ale na zavolani myslim nereagovali :) leda na zradlo to jo.... a to musite mit docela zabavu s kocourem a mysickama najednou... a nemate strach? Ze si mozna Kocourek jen dela zalusk na jednoho z hotelovych hostu? :) No fotky jsou hezke... a nejzajimavejsi je to jmeno... taky bych se nechala pojmenovat nejakym klucicim... ale to asi tezko... u me se asi nikdo splist nemohl :) Ja jsem urcite byla cela holka kdyz jsem se narodila :) tak jen dale! Rada ctu a divam se na novinky....

31. března 2009 v 0:55  
Blogger Iveta said...

Hele, hosi, nejak to zanedbavate, to vybarvovani statu :-) Sice to nema s mysickama nic spolecneho ale mozna se jim venujete az prilis! :-) No, rikali jste ze Main jste uz dohnali, ale vidim ze chudacek cela CANADA trpi! Tu mame uz daaaaaaaaavno a je stale cela bila jako snih! Honem dobarvete! Nebo na vas pozaluju odesilateli! Nebo obema! :-)

1. dubna 2009 v 4:34  

Okomentovat

<< Home